"MиН Дистрибутор" ООД, вносител за България на специализирани смазочни продукти, произведени от R&M Lubrication Engineering and Development Ltd, компания с повече от 20 години опит в разработването  на специални смазочни материали, които предотвратяват и решават предизвикателства в индустриалната промишленост и автомобилните приложения. R&M Lubrication Произвежда най-високо качество, подобряващи техническото състояние продукти, които защитават механизми, подложени на високи сили на триене срещу износване, като по този начин предотвратяваме ненужни и скъпи ремонти. Използването на нашите продукти оптимизира разхода на гориво, подобрява ефективността, и удължава срока на експлоатация на тези механизмите, двигателите, машините.

 

M&N Distribution споделя мотото на партньорите ни от R&M Lubrcation -  качеството има повече от един смисъл за нас. R&M Lubrication е комплексно ангажирана със създаване на качествени продукти, необходими за всички нива на индустрията. Тези продукти отговарят на най-високите качествени контроли, както и на европейските и международни стандарти и осигуряват нашата надеждност като доставчик.

R&M Lubrication Engineering and Development Ltd си партнира с водещи производители на суровини и с изследователски центрове. Заедно с нашия богат дистрибуционен опит, и техния производствен опит във внедряване на продукти на национални и международни пазари, гарантираме качеството и ефективността на предлаганите продукти.  

Защитата на вашата техника е повече от лозунг, това е наш ангажимент като екип.

 

R&M Lubrication е наследник на богат търговски опит във вътрешните и международни пазари:

Испания, Португалия, Франция, Германия, Великобритания, Италия, България, Румъния, Мексико, Бразилия, Аржентина, Парагвай, Хондурас, Гватемала, Панама, САЩ, Русия, Азарбейджан, Камерун и други.

Ние поставяме нашия опит и качествените ни продукти в услуга на всички компании, ангажирани с използването и предлагането на продукти, които защитават и удължават живота на промишлените и енергийни механизми.

  

 

Посещения: 10234

JE Social Icons

joomla social media module